Vatandaşları 2 milyon 790 bin 700 TL maddi zarara uğratan hırsızlar yakalandı

Afyonkarahisar’da geçtiğimiz ay yaşanan hırsızlık olaylarında vatandaşları 2 milyon 790 bin 700 TL maddi zarara uğratan 43 şüpheli gözaltına alındı. Afyonkarahisar İl Emniyet Müdü

Yayınlanma Tarihi : Google News
Vatandaşları 2 milyon 790 bin 700 TL maddi zarara uğratan hırsızlar yakalandı
Advert
Afyonkarahisar’da geçtiğimiz ay yaşanan hırsızlık olaylarında vatandaşları 2 milyon 790 bin 700 TL maddi zarara uğratan 43 şüpheli gözaltına alındı.
Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, kentte geçtiğimiz şubat ayında 15 evden, 10 işyerinden ve kurumdan, 6 açıktan, 2 otodan hırsızlık olmak üzere motosiklet ve otomobil hırsızlığı meydana geldiği belirtildi. Hırsızlık olaylarının 34’nün aydınlatıldığı ve bu olaylarda vatandaşların 2 milyon 790 bin 700 TL maddi zarar uğratıldığı belirtildi. Hırsızlık olaylarını gerçekleştiren 43 kişinin gözaltına alındığı ve işlemlerinin devam ettiği bildirildi.
Öte yandan, olaylarda ele geçirilen suça konu 1 traktör, 1 römork, 5 motosiklet, 13 gümüş yüzük, 3 kredi kartı ve 185 TL nakit para, 2 çanta ve muhtelif kişisel eşyalar ve bakır kablonun sahiplerine teslim edildiği öğrenildi.
begendim
0
Begendim
bayildim
0
Bayildim
komik
0
Komik
begenmedim
0
Begenmedim
uzgunum
0
Uzgunum
sinirlendim
0
Sinirlendim
Advert

Yorum Gönder

Yorumlar