Salihli’de bağımlılıkla mücadelede 2025 yılı değerlendirildi

Manisa’nın Salihli ilçesinde bağımlılıkla mücadele kapsamında yürütülen çalışmalar, Kaymakam Ali Güldoğan başkanlığında gerçekleştirilen yılın son Bağımlılıkla Mücadele

Yayınlanma Tarihi : Google News
Salihli’de bağımlılıkla mücadelede 2025 yılı değerlendirildi
Advert
Manisa’nın Salihli ilçesinde bağımlılıkla mücadele kapsamında yürütülen çalışmalar, Kaymakam Ali Güldoğan başkanlığında gerçekleştirilen yılın son Bağımlılıkla Mücadele Toplantısında ele alındı.
Toplantıda, özellikle çocuklar ve gençlerin korunmasına yönelik bilinçlendirme faaliyetleri, risk taşıyan alanlarda alınacak önlemler ile ilgili kurumlar arasında sağlanacak iş birliği ve koordinasyon konuları değerlendirildi. Öğrenciler, genç yetişkinler ve ailelere yönelik yürütülen eğitim ve farkındalık çalışmalarının etkinliğinin artırılması hususunda görüş alışverişinde bulunuldu.
Kaymakam Ali Güldoğan, bağımlılıkla mücadelenin çok yönlü ve kararlı bir yaklaşım gerektirdiğine dikkat çekerek, eğitim, sağlık ve sosyal destek alanlarında yapılacak çalışmaların büyük önem taşıdığını vurguladı. Güldoğan, çocukların ve gençlerin her türlü zararlı alışkanlıktan korunması için mücadelenin kararlılıkla sürdürüleceğini ifade etti.
2025 yılının son toplantısında, yıl boyunca Salihli’de yürütülen faaliyetler kapsamlı şekilde değerlendirilirken; elde edilen kazanımlar, karşılaşılan sorunlar ve gelecek döneme ilişkin planlamalar da masaya yatırıldı.
begendim
0
Begendim
bayildim
0
Bayildim
komik
0
Komik
begenmedim
0
Begenmedim
uzgunum
0
Uzgunum
sinirlendim
0
Sinirlendim
Advert

Yorum Gönder

Yorumlar