İzmir’de yaşlı adama tekmeyle saldıran şüpheliler tutuklama talebiyle adliyede

İzmir’in Buca ilçesinde sokakta uyuyan yaşlı bir adamın yüzüne tekme atan ve o anları cep telefonuyla kaydeden 18 yaşından küçük 2 şüpheli, emniyetteki işlemlerin ardından tutuklama

Yayınlanma Tarihi : Google News
İzmir’de yaşlı adama tekmeyle saldıran şüpheliler tutuklama talebiyle adliyede
Advert

İzmir’in Buca ilçesinde sokakta uyuyan yaşlı bir adamın yüzüne tekme atan ve o anları cep telefonuyla kaydeden 18 yaşından küçük 2 şüpheli, emniyetteki işlemlerin ardından tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi.
Olay, dün Buca ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sokakta yatan yaşlı bir adamın yanına gelen F.E. ve Ç.Y., şahısla dalga geçtikten sonra yüzüne tekme attı. Şüphelilerin o anları kayda alıp sosyal medyada paylaşması üzerine İzmir Emniyet Müdürlüğü ekipleri çalışma başlattı. Kimlikleri kısa sürede tespit edilen zanlılar, polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.
Emniyetteki işlemlerinin ardından yaşlarının 18’den küçük olduğu öğrenilen F.E. ve Ç.Y., tutuklama talebiyle adliyeye sevk edildi.

begendim
0
Begendim
bayildim
0
Bayildim
komik
0
Komik
begenmedim
0
Begenmedim
uzgunum
0
Uzgunum
sinirlendim
0
Sinirlendim
Advert

Yorum Gönder

Yorumlar