Aydın’da 23 Nisan kutlamaları çelenk sunumuyla başladı

Aydın’da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları Aydın Valiliği önünde düzenlenen çelenk töreni ile başladı. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 106. yıld

Yayınlanma Tarihi : Google News
Aydın’da 23 Nisan kutlamaları çelenk sunumuyla başladı
Advert
Aydın’da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları Aydın Valiliği önünde düzenlenen çelenk töreni ile başladı.
Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 106. yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla ilk olarak Aydın Valiliği önündeki Atatürk büstüne İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından çelenk sunuldu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından program son buldu. 23 Nisan kutlamaları Mimar Sinan Kapalı Spor Salonu’ndaki kutlama töreni ile ve gün boyunca sürecek diğer etkinliklerle devam edecek.
begendim
0
Begendim
bayildim
0
Bayildim
komik
0
Komik
begenmedim
0
Begenmedim
uzgunum
0
Uzgunum
sinirlendim
0
Sinirlendim
Advert

Yorum Gönder

Yorumlar